Ullevåls småguttlag videre til semifinale i NM-sluttspill!

Etter en thriller av en kvartfinale søndag ettermiddag mot et fighterinnstilt Stabæklag ble Ullevåls smågutter (04/05) til slutt for sterke for motstanderne fra Bærum. Når dommeren blåste i fløyta etter 60 minutter var resultatet 3-2 og Ullevål kunne slippe jubelen løs.

Ullevål beste norske lag i CCM Cup i Sverige!

Ullevåls småguttlag (2004-årgangen) deltok helgen 2. til 4. november i CCM Cup i Västerås i Sverige. CCM Cup arrangeres årlig og er en cup med to klasser for spillere født 2005 og 2004. Nivået er generelt høyt og deltakende lag er blant de beste fra hele Sverige i sine årsklasser.

Istider vinter 2018/2019

Istidene ligger nå her

NM og Kretskampene denne sesongen

Kampoppsettet finnes som link øverst på siden, hvor det kontinuerlig oppdateres... SPOND benyttes til påmelding.

Treningstider høst 2018

Her kommer treningstidene for sesongen 2018/2019