Tredje strake seier i sesongavslutningen for rekruttlaget!

Rekruttlaget slet seg til en seier i årets siste kamp, borte mot Sarpsborg 2.

To strake seire for rekruttlaget

Rekruttlaget knuste et ungt Solberg 18-2(7-0) på lørdag, mens de vant 8-3(3-2) mot et solid Drammen-lag på tirsdag. Rekruttlaget har dermed en mulighet for å klatre ytterligere på tabellen før den siste kampen mot Sarpsborg.

Rekruttlaget spilte uavgjort

For andre gang på en snau uke skulle rekruttlaget spille mot et av rekruttseriens to beste lag, og det ble en tett og intens kamp mot hovedstadsnabo Ready. Ullevål ledet 3-1 tidlig i annen omgang, men Ready utlignet på corner med fem minutter igjen å spille, og dermed endte det med uavgjort 3-3(2-1) .

Rekruttlaget slo serielederen på bortebane

Onsdag kveld gjestet rekruttlaget serieleder Stabæk 2, og begge lag brukte flere a-lagsspillere i det som skulle bli en tett og jevn kamp. Til slutt var det dødballene som avgjorde for Ullevål, som fortsatt befinner seg på sjetteplass på tabellen.

Uavgjort for Rekruttlaget

Ullevål 2 tok imot Ullern 2 på Bergbanen på lørdag ettermiddag. Kampene de to lagene mellom har vært svært jevne de seneste årene, og det ble ikke noe unntak i helgens kamp. Det endte til slutt med poengdeling etter at Ullern 2 utlignet 7-8 minutter før slutt.

Knepent tap for Rekruttlaget

Ullevål 2 tok ledelsen før halvminuttet var spilt borte mot Solberg 2. Dessverre var hjemmelaget best i de avgjørende sluttminuttene, og dermed tapte Ullevål 2 med 5-3 i en jevnspilt kamp.

Rekruttlaget vant 7-3

Kombinasjonen lørdagskamp og landslagspause gjorde at Ullevål 2 stilte sitt sterkeste mannskap for sesongen da Nordre Sande/Mjøndalen 2 gjestet NIH på lørdag. Anført av seks a-lagsspillere vant Ullevål 7-3 (4-0) etter mål av Jonas Gaare (2), Rasmus Gaare, Peik Gaare, Wilhelm Teisner, Christian Eidem og Jonatan Søberg Wiede.

Ullevål 2 raknet etter pause

Ullevål 2 hang brukbart med Ready 2 i én time på Gressbanen tirsdag kveld, men den siste halvtimen røynet det på, og sluttresultatet endte til slutt med 8-2 (3-2) til hjemmelaget.

Nytt 4-3 tap for Ullevål 2

Som i serieåpningen ble det dessverre tap 4-3 for Ullevål 2. Mot Nordre Sande/Mjøndalen 2 ledet Ullevål 2 med 3-1 ved pause, men utvisninger og hjemmelagets russere gjorde at kampen snudde karakter i annen omgang. Hjemmelagets seiersmål ble scoret fem minutter før slutt.

Ullevål 2 endte på 4.plass i rekruttserien

Avsluttet med seier mot Ready og uavgjort mot Drammen