Landslagskeeper klar for Ullevål

Simen Lycke Kjøllmoen har meldt overgang fra Høvik og skrevet kontrakt med Ullevål.

Svensk duo forlenger med klubben

Lagerbäck og Geiborg tar nok en sesong på Bergbanen.

Gaare, Torkildsen og Edvardsen forlenger med Ullevål

Med til sammen 389 seriekamper er det viktig for kontinuiteten på klubbens Eliteserielag at også disse tre spiller i Ullevål drakt neste sesong. Med sin høye treningsmoral er de også gode eksempler for klubbens yngre spillere.

Bergersen vender hjem til Ullevål

Etter å ha spilt de to siste sesongene i Ready har første års senior Jesper Bergersen signert for Ullevål.

Første kontrakter for juniorrekka

Ullevål har gleden å informere om at tre av vår mest lovende unggutter som har blitt seniorer har skrevet sine første kontrakter med klubben i sine hjerter.

Sondre Hammerstad og Johnny Gadderud tar over ansvaret for A-laget

Hammerstad tar over som hovedtrener for A-laget mens Gadderud fortsetter som sportssjef og vil i tillegg støtte Sondre på trenersiden.

Espen Johansen gir seg som trener i Ullevål

Etter 11 år som trener for Ullevål er nå en æra over for denne gang. Espen Johansen gir seg etter ni strake sesonger som Ullevål-trener. Høydepunktet er naturligvis NM-gullet fra 2013, men han har også ledet Ullevål til én sølvmedalje og én bronsemedalje i Eliteserien.

Ullevål røk ut med flagget til topps

Ullevål tapte også tredje kvartfinale, men spilte en meget bra kamp da Solberg avgjorde med to sene mål mandag kveld.

Ullevål slo Høvik 6-3 i treningskamp

Onsdag kveld fikk Ullevål besøk av Høvik til treningskamp på Bergbanen. Ullevål tok tidlig ledelsen og vant 6-3(3-1) etter fire mål av Marcus Lagerbäck.

Løland til topps på Langtravern

I sesongens siste seriekamp tangerte Jan Fredrik Løland klubblegenden Kjell-Ivar Engebretsen i antall serie og sluttspillkamper for Ullevål, begge hadde da spilt 410 kamper for klubben i sitt hjerte!