Gadderud vender hjem til Ullevål

Etter fire år i utlendighet vender Jesper Gadderud (f.1999) hjem til moderklubben Ullevål.

Gadderud har i løpet av sine fire sesonger i Sverige tilbragt tre av disse på bandygymnasiet i Nässjö og spilt på deres juniorlag, siste sesongen spilte han P20 for Nässjö og divisjon 1 for Jönköping Bandy.

Jesper har også fått med seg en haug med U17 og U19 landskamper for Norge, fordelt på 6 kamper på U17 og 12 kamper for U19 landslaget samt en OL kamp når bandy var oppvisningsgren under ungdoms-OL på Lillehammer. Landslagskarrierens foreløpige høydepunkt var nok U19 VM i Drammen hvor Norge med Jesper som kaptein slo Finland i bronsefinalen.

Med sine 19 aldersbestemte landskamper er han den Ullevålspilleren sammen med Håkon Løwig Jarlsby og Fredrik Hansen Bakken som har flest kamper.

Vi ønsker Jesper velkommen tilbake til Bergbanen og er sikre på at han vil bidra til at det blir en morsom sesong for klubbens A-lag.