Svensk duo forlenger med klubben

Lagerbäck og Geiborg tar nok en sesong på Bergbanen.

Rickard Geiborg (f.1989) debuterte for Ullevål i 2014, etter dette har halfen fått med seg 99 seriekamper for klubben og notert seg for 11 scoringer og mange assist til sin gode venn og toppscorere Marcus.

Marcus Lagerbäck (f.1992) har spilt to sesonger for klubben og har blitt klubbens toppscorer begge sesongene. Første sesongen var i 2014-15 når han noterte seg for 26 mål, i forrige sesong stoppet han på 24 mål, totalt 50 mål over to sesonger hvor han totalt fikk med seg 42 kamper er jo imponerende. Marcus er jo allerede etter to sesonger i norsk bandy fryktet av motstandernes keepere for sine knallharde skudd!

Klubben er glade for at også disse to nøkkelspilleren forlenger og blir å se på Bergbanen kommende sesong.