Gaare, Torkildsen og Edvardsen forlenger med Ullevål

Med til sammen 389 seriekamper er det viktig for kontinuiteten på klubbens Eliteserielag at også disse tre spiller i Ullevål drakt neste sesong. Med sin høye treningsmoral er de også gode eksempler for klubbens yngre spillere.

Ola Edvardsen (f.1991) startet sin karriere på A-laget i 2009 som spiss men har de siste sesongene vist seg som en solid senter half når han har vært skadefri. Nå er Ola nyoperert og klar for nye utfordringer på bandybanen. Så langt har han fått med seg 116 seriekamper for klubben og var også med på laget som ble norgesmestere i 2013.

Jonas Gaare (f.1989) debuterte på klubbens A-lag i 2007 som en talentfull angrepsspiller, nå 165 kamper og 53 mål senere er Jonas klar nok en sesong i Eliteserien, i likhet med Edvardsen var også Jonas med på å vinne NM gull i 2013. Jonas fikk som juniorspiller med seg 4 kamper for U19 landslaget samt 1 kamp  for U17 landslaget til Norge.

Lasse Torkildsen (f.1996) debuterte for klubbens A-lag høsten 2013 og var dermed ikke med på NM gullet i 2013. Lasse fikk derimot med seg klubbens første  Junior NM gull på mange år når «96-laget» ble norgesmestere i 2016. Lasse har siden debuten fått med seg 108 seriekamper for klubben, og som en hardt arbeidene defensiv midtbanespiller har han også fått med seg en god del minutter i «fryseboksen». Lasse har også fått med seg totalt 15 landskamper for de aldersbestemte til Norge samt bronsemedalje fra årets universiade hvor Lasse var en av de toneangivende spillerene på det norske landslaget, nå banker han hardt på A-landslagets dør.