Bergersen vender hjem til Ullevål

Etter å ha spilt de to siste sesongene i Ready har første års senior Jesper Bergersen signert for Ullevål.

Jesper er en god representant for klubbens gode 99 årgang og ble Norges mester med klubbens juniorlag i 2017, etter denne finalen valgte Jesper å prøve lykken hos Ready med Gressbanen som hjemme bane.  Hos Ready fortsatte Jesper sin fremgang og har utviklet seg til en av eliteseriens unge og mest lovende spisser. Siste sesongen i Ready ble det 13 seriekamper og 7 mål på den hardtskytende spissen som siste års junior.

Allerede som 17 åring gjorde Jesper et valg utenom det vanlige når han takket nei til det norske U17 landslaget og valgte å representere Finland som var hans mors fødeland,  I 2018 var imidlertid Jesper tilbake i norsk landslagsdrakt når det norske U19 landslaget vant bronsen etter å ha slått nettopp Finland på sudden death i Bronsefinalen på Marienlyst.