Første kontrakter for juniorrekka

Ullevål har gleden å informere om at tre av vår mest lovende unggutter som har blitt seniorer har skrevet sine første kontrakter med klubben i sine hjerter.

Jesper Sagen (f.1998) har allerede spilt 52 seriekamper og satt 15 baller i nettet, noe som jo er en bra statistikk m ed tanke på at han allerede har avtjent førstegangstjeneste i det kalde nord. Jesper har også spilt 4 U17 landskamper og 11 U19 landskamper, samt fått med seg  5 NM gull i de aldersbestemte klassene.

Timian Strømdahl Fossli (f.1999) er første år senior til vinteren, han har siden han debuterte i 2017 fått med seg 39 eliteseriekamper og 17 mål for klubben allerede som junior! Timian har også spilt totalt 13 aldersbestemte landskamper for Norge og takket av på de aldersbestemte landslagene med bronse under U19 VM i Drammen. I likhet med de fleste av våre 98 og 99 spillere har også Timian spilt flere NM finaler i de aldersbestemte klassene med seiere i juniorfinalen i 2017 og 2018 som høydepunktene.

Fredrik Hansen Bakken (f.1999) var den første av 99 gutta som debuterte på A-laget da han allerede som guttespiller i 2015 var mer eller mindre fast som half på klubbens eliteserielag, siden den gang har det blitt 49 kamper i Eliteserien, ikke så mange som det kanskje var forventet men skader gjorde sitt til at unge Bakken ble holdt litt tilbake, men forrige sesong avsluttet han med å storspille på midtbanen i kvartfinalene mot Solberg.  Fredrik har fått med seg hele 19 landskamper i de aldersbestemte klassene for Norge, og topper med dette denne statistikken sammen med Jesper Gadderud og Håkon Løwig Jarlsby. I liket med disse to og Timian fikk også Bakken bronse i U19 VM i Drammen. I likhet med Timian har også Bakken spilt flere NM finaler i de aldersbestemte klasser og toppet det hele med NM gull i 2017 og 2018.