Ullevål bandygolf 2019 - Oppdatert

Lørdag 29.juni inviterer bandyavdelingen til sin årlige golfturnering på Krokhol

Turneringen som har blitt et populært arrangement med rundt 40 deltaker i fjor blir også i år arrangert av Finn Ericsson på hans andre hjem, Krokhol Golf i Enebakk.

Det er ingen grunn til å være bekymret for om du er god nok eller ikke til å være med, dette er et lavterskel arrangement så det eneste som kreves er at du har Ullevål i ditt hjerte og lyst til å delta og så er det er jo selvsagt en fordel at du har golfkøller og golfballer.

Krokhol er en ni hullsbane og vi spiller to runder og da blir det selvsagt også to muligheter til å få "longest drive" og "closest to pin", er det noen som ønsker å hoppe av etter bare 9 hull er dette selvfølgelig mulig.

Longest drive blir både på hull 3 og 12, normalt er det bare fairway som teller men vi tar også med at fairway mellom hull 3 og 5  teller med i konkurransen.

Closest to pin blir på hull 1 og 10, kun green treff som teller.

Vinner blir kåret ut fra Stableford poeng med fullt HCP

Første flight starter ca kl.09.00 men eksakte starttider sendes ut 3 dager før, dvs 26.juni.

Påmeldingsavgiften blir kr 400,- for seniorer og kr. 250,- for de under 16 år, dvs født i 2003 eller senere.

Som tidligere vil påmedlingsavgiften være inkludert mat etter runden.

Har du lyst til å være med så er det bare å melde seg på til Finn på hans mail finnericsson51@gmail.com eller sms til hans mobil 908 26 232, påmelding senest 1 uke før dvs søndag 23 juni.