Ullevålspillere til Russland

Når U17 VM og Universiaden går av stabelen i Russland i slutten av februar og mars er Ullevål representer både på banen og på sidelinja.

Når U17 Landslaget skal spille VM i Arkangelsk i midten av mars har Forbundskaptein Espen Enberg tatt med Wilhelm Johnsen Lundstrøm i den norske troppen. Wilhelm går for tiden på bandygymnasiet i Edsbyn men ble Norgesmester for Ullevål med Juniolaget vårt så sent som i mars 2018, hjemmeværende reserver for U17er bl.a. Anders Sørensen og Aksel Lae fra Ullevål. Senior VM ble spilt i Arkangelsk for noen år siden under friske forhold rundt 40 minusgrader så god tur........

 

Til Universiaden i Krasnojarsk slipper de å bekymre seg for kuldegrader da både Damene og Herrene skal spille innendørs. Med på det norske herrelaget har forbundskaptein Bent Gommerud funnet plass til 3+1 spiller fra Ullevål, disse er Jonas Tjomsland, Lasse Ragnar Torkildsen og Erik Audun Sørensen, samt Brage Stranden Lae som for tiden studerer i Göteborg og derfor står i mål for Surte. I tillegg til disse er Bendik Nordbrenden og Fridtof Alestrøm (Djurgården) hjemmeværende reserver. I støtteapperatet rundt Herrelaget har Gommerud help av Trond Audun Sørensen og Håkan Wallden.

Det er nok flere Ullevålspillere som sportslig sett kunne vært aktuelle men da et av kriteriene for å kunne delta i Universiaden er å være student så var det flere som falt fra.

På damenlaget til Universiaden er det ikke funnet plass til noen Ullevålspillere.

Vi ønsker alle lagene lykke til.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift