Rekruttlaget åpnet med poengdeling

Rekruttlaget åpnet serien med en sterk uavgjort 5-5(3-4) borte mot Ullern etter å ha kommet to mål bak ved to anledninger i første omgang.

Klubbdugnaden

På tide å fylle opp lageret med doruller, tørkeruller vaskemidler og Toro bakemiks. Nå har vi også mulig å bestille tennposer til peisen og julekort.

Vinnere av Ullevål idrettslags studiestipend

Bli med å feire to mottakere av UIL studiestipend før A-lagskampen på søndag!

Ullevål Bandyskole hver lørdag fra 2. november

Gratis bandyskole starter 2. November 2019 Ullevål Bandy arrangerer bandyskole for gutter og jenter fra 6 til 9 år på Bergbanen. Oppstart er lørdag 2. november fra kl 12.30 til 13.45.

Ny klubbavtale med Flugger Maling

Ullevål Idrettslag har inngått klubbavtaler med ulike leverandører av tjenester og varer som gir gode rabatter og kickback til klubben. Seneste avtale er med Flügger Maling. Se fullstendig oversikt over avtalene her:

Har du lyst til å spille bandy på lag

Se treningstider og kontaktpersoner til klubbens yngre lag her.

TURN-PARTIENE STARTER PÅ ULLEVÅL SKOLE I UKE 35

Høstsemesteret starter opp 27 august med FORELDRE & BARN- og DAME-partiet. Deretter følger de andre partiene på onsdag og torsdag. Det er fortsatt noen ledige plasser på GYMLEK for 4 åringer, onsdager kl 17.00 Trykk på 'LES MER' for å se ukeplanen.

Gadderud vender hjem til Ullevål

Etter fire år i utlendighet vender Jesper Gadderud (f.1999) hjem til moderklubben Ullevål.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Ullevål IL

Eliteserien

Ullern