Ny klubbavtale med Flugger Maling

Ullevål Idrettslag har inngått klubbavtaler med ulike leverandører av tjenester og varer som gir gode rabatter og kickback til klubben. Seneste avtale er med Flügger Maling. Se fullstendig oversikt over avtalene her:

Har du lyst til å spille bandy på lag

Se treningstider og kontaktpersoner til klubbens yngre lag her.

TURN-PARTIENE STARTER PÅ ULLEVÅL SKOLE I UKE 35

Høstsemesteret starter opp 27 august med FORELDRE & BARN- og DAME-partiet. Deretter følger de andre partiene på onsdag og torsdag. Det er fortsatt noen ledige plasser på GYMLEK for 4 åringer, onsdager kl 17.00 Trykk på 'LES MER' for å se ukeplanen.

Gadderud vender hjem til Ullevål

Etter fire år i utlendighet vender Jesper Gadderud (f.1999) hjem til moderklubben Ullevål.

Landslagskeeper klar for Ullevål

Simen Lycke Kjøllmoen har meldt overgang fra Høvik og skrevet kontrakt med Ullevål.

Svensk duo forlenger med klubben

Lagerbäck og Geiborg tar nok en sesong på Bergbanen.

Gaare, Torkildsen og Edvardsen forlenger med Ullevål

Med til sammen 389 seriekamper er det viktig for kontinuiteten på klubbens Eliteserielag at også disse tre spiller i Ullevål drakt neste sesong. Med sin høye treningsmoral er de også gode eksempler for klubbens yngre spillere.

Bergersen vender hjem til Ullevål

Etter å ha spilt de to siste sesongene i Ready har første års senior Jesper Bergersen signert for Ullevål.

Første kontrakter for juniorrekka

Ullevål har gleden å informere om at tre av vår mest lovende unggutter som har blitt seniorer har skrevet sine første kontrakter med klubben i sine hjerter.

Sondre Hammerstad og Johnny Gadderud tar over ansvaret for A-laget

Hammerstad tar over som hovedtrener for A-laget mens Gadderud fortsetter som sportssjef og vil i tillegg støtte Sondre på trenersiden.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Ullevål IL