Landslagskeeper klar for Ullevål

Simen Lycke Kjøllmoen har meldt overgang fra Høvik og skrevet kontrakt med Ullevål.

Svensk duo forlenger med klubben

Lagerbäck og Geiborg tar nok en sesong på Bergbanen.

Gaare, Torkildsen og Edvardsen forlenger med Ullevål

Med til sammen 389 seriekamper er det viktig for kontinuiteten på klubbens Eliteserielag at også disse tre spiller i Ullevål drakt neste sesong. Med sin høye treningsmoral er de også gode eksempler for klubbens yngre spillere.

Bergersen vender hjem til Ullevål

Etter å ha spilt de to siste sesongene i Ready har første års senior Jesper Bergersen signert for Ullevål.

Første kontrakter for juniorrekka

Ullevål har gleden å informere om at tre av vår mest lovende unggutter som har blitt seniorer har skrevet sine første kontrakter med klubben i sine hjerter.

Sondre Hammerstad og Johnny Gadderud tar over ansvaret for A-laget

Hammerstad tar over som hovedtrener for A-laget mens Gadderud fortsetter som sportssjef og vil i tillegg støtte Sondre på trenersiden.

Påmelding til Turns høstsemester 2019

GYM-PARTIENE PÅ ULLEVÅL SKOLE STARTER 27. AUGUST 2019 Påmelding til alle partiene via portalen du finner på Turn' sider. PORTALEN ÅPNES FOR PÅMELDING 11.JUNI KL 19:00

Espen Johansen gir seg som trener i Ullevål

Etter 11 år som trener for Ullevål er nå en æra over for denne gang. Espen Johansen gir seg etter ni strake sesonger som Ullevål-trener. Høydepunktet er naturligvis NM-gullet fra 2013, men han har også ledet Ullevål til én sølvmedalje og én bronsemedalje i Eliteserien.

Ullevål bandygolf 2019 - Oppdatert

Lørdag 29.juni inviterer bandyavdelingen til sin årlige golfturnering på Krokhol

Ullevålgutter med suksess i U17 VM

Aksel Stranden Lae, Anders Audun Sørensen og Wilhelm Johnsen Sundstrøm (bandygymasiet i Edsbyn) var alle tre med på Norges U17 landslag som var nære på bronse i VM i Arkangesk.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Ullevål IL