Simen klar for 4 nasjoner turneringen i Åby

Ullevåls eminente sisteskanse Simen Lycke Kjøllmoen som allerede har 17 A-landskamper for Norge er tatt ut som en av Norges to keepere til turneringen i Åby helgen før jul.

Old boys-laget vant serieåpningen

Med sterk medvind i første omgang på Høvikbanen la Ullevål grunnlaget for en komfortabel seier i serieåpningen i old boys-serien. Det ble til slutt 6-1(4-0) mot Høvik.

Påmelding til Turns vårsemester 2020

GYM-PARTIENE PÅ ULLEVÅL SKOLE STARTER 7. JANUAR 2020 Påmelding til alle partiene via portalen du finner på Turn' sider. PORTALEN ÅPNES FOR PÅMELDING 10 DESEMBER KL 19:00

Gaare-show i rekruttlagets storseier

Rekruttlaget vant hele 13-1 (9-0) mot Solberg 2 i en kamp der de fire brødrene Gaare scoret åtte av målene. Samlet sett noterte de seg for hele seksten målpoeng!

Ullevål best på vanskelig is i Østfold, slo Sarpsborg 3-6

Ullevål spilte en god kamp hvor Jonas Gaare (bildet) ble den store helten med tre mål. De andre målene ble scoret av Marcus Lagerbäck (to) og Timian Strømdahl Fossli.

Ullevålgutter på landslags oppdrag

NBF har tatt ut en A-landslagstropp og en U23 landslagstropp til samlinger første helgen i desember.

Seier 6-0 og en god førsteomgang mot ØHIL

Ullevål var tydelig bestemt at de skulle ta begge poengene mot nyopprykkede ØHIL. Vertene gikk ut i en høyt tempo, med gode pasningsslipp og gode initiativ rundt ballfører.

Seier i serieåpningen 2019

Det ble 7-3 seier over Ullern i sesongens første kamp i småjenteserien.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Ullevål IL