Ullevål IL

Publikumstider

Publikumstider

Publikumstider

Søndag 24.februar er publikumstiden redusert til å være kl.10.00-14.00 grunnet kvartfinale i Smågutt NM

Åpningstider sesong 2018-19:
Mandag – Fredag: 11.00-15.00
Lørdag:  10.00-12.00    (Bandyskolen starter kl.12.45)
Søndag: 10.00-16.00
Helligdager: Særskilt åpningstid

NB! Endringer kan forekomme i forbindelse med arrangementer på banen. Oppsøk klubbens hjemmesider uil.no eller banemester mailto:jo.roed@uil.no for å holde deg oppdatert.

Garderober:
Banemester setter opp garderobeplan på tavlen ved nedgangen til underetasjen eller på monitor. Publikumsgarderoben er normalt garderobe C. De øvrige garderobene er forbeholdt klubbaktivitet. Kaféen skal ikke benyttes som garderobe.

Glemmekasse:
Gjenglemte effekter blir lagt i «glemmekasse» ved utgangen. Denne tømmes ved avslutning av hver sesong, eller når nødvendig på grunn av plassmangel.

Kafeteria:
Foreldredrevet kafé: Lørdag og Søndag mellom kl. 1130 -1600

Slipetjeneste/utlån/leie:
Klubben driver ikke slipetjeneste, utleie av skøyter eller annet utstyr.

Bruk av skøyter innomhus:
Når skøytene er på må det ikke gås utenfor gummibelegget uten kalosjer. Innvendig trapp må ikke brukes med skøyter. Bruk spillerutgangen i underetasjen for å komme ut på banen og inn igjen. 

Parkering og ferdsel utenfor klubbhuset:
Publikum anbefales å benytte parkeringshuset under banen siden det er begrenset med parkeringsplasser ved klubbhuset. Respekter alltid banemesterens behov for avsperring i forbindelse med tømming av isbilen.

Ved ankomst og avreise fra Bergbanen kan man benytte hovedinngangen eller via gangen mellom klubbhuset og banen fra syd. Kun ved kamper med tilreisende bortelag tillates ankomst til tribunen via kjøreport. Da under spesialoppsyn i forbindelse med billettsalg.   

Vanning:
Banemester foretar vanning mellom hver økt. Mens ismaskin/traktor er på banen, er det forbudt å ferdes der. Vis også respekt for maskinområde på nordsiden av klubbhuset/parkeringsplassen. Ingen må oppholde seg på avgrenset område hvor maskiner benyttes.

Bruk av utstyr på banen:
Bergbanen er en bandybane, og banens utstyr er dimensjonert for dette formål. Vi anbefaler derfor bruk av bandyutstyr på banen. Ved bruk av ishockeykøller og puck, må banens mål ikke benyttes. Bruk medbragt mål og vis hensyn. Ved bruk av vant må disse bringes tilbake til tralle, eventuelt godt over sidelinjen, etter endt økt. Konferer med banemester ved tvil. Bruk alltid hjelm!

Bergbanen

Kaj Munks vei 7

0855 Oslo

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift